Nyttig.net

Binaurale lyder kan gjøre deg lykkeligere

Nye forskningsresultater vister at visse behagelige lyder faktisk kan gjøre deg lykkeligere. Her er noen tips til deg som vil prøve selv.

binaural, lyder, livet, bedre liv

Noen spesielle lyder kan påvirke frekvensene i hjernen vår. Disse lydene kan gi energi, bygge selvtillit, skape motivasjon, fjerne stress og angst, og få økt livslyst og lykkefølelse. Vi kjøpte vår lydsamling fra The Unexplainable Store og er veldig fornøyd.

Den menneskelige hjernen går igjennom mange sykluser med ulike frekvenser hver dag, og hver frekvens produserer en effekt i vår bevissthet. Disse frekvensene kan påvirkes av binaurale lyder.

Binaurale lyder og binaural musikk har vært kjent i over 170 år, og dette er i så måte ikke et nytt fenomen. Det hele er ganske så uforklarelig, disse merkelige lydene og rytmene som påvirker hjernen vår.

Lydene er ikke bare terapi. Det er usedvanlig behagelig å høre på dette, men det er bare en bonus. Den virkelige gleden man kan få med binaurale lyder er den at det kan påvirke oss på et langt dypere nivå.

Last ned binaurale lyder - dokumentert effekt. Komplett samling, kan også kjøpes enkeltvis.

Vitenskaplige bevis

Du tenker kanskje at dette er vås, tull, og uvitenskapelig svada. Det er det ikke. Det finnes omfattende vitenskapelig dokumentasjon på at binaurale lyder påvirker menneskehjernen, men det var først når vi selv prøvde dette at vi virkelig ble overbevist om at disse lydene kunne påvirke hjernen på en så positiv måte.

Hva kan binaurale lyder gi deg?

Binaurale lyder kan gjøre deg lykkeligere, bygge selvtillit, gi deg motivasjon og overskudd, fjerne stress og angst, hjelpe deg med å se ting klarere, gi deg energi og bedre søvn, frigjøring av endorfiner, forbedret hukommelse, gi deg bedre helse, og assistere deg dersom du ønsker å gå ned i vekt eller har andre målsetninger, bare for å nevne noe.

Enkelte hevder også at disse lydene kan gi deg overnaturlige evner (slik som ESP, klarsynthet), men vi forholder oss her bare til de mer jordnære fordelene ved å lytte til binaurale lyder.

Last ned binaurale lyder

Du finner mange binaurale lyder på nett, de som er verdt å høre på koster penger, og vi vil anbefale at du kjøper en samling fra The Unexplainable Store. Veldig bra nettside med mye spennende info. Lydene her er av veldig bra kvalitet, og det er ingen tvil om at disse lydene gir en merkbar effekt.

Man blir "ny" av disse lydene. Det gir deg en indre ro, og virker kanskje mer terapeutisk enn et eksklusivt Spa-opphold til 54.000 kroner. Lydene gir deg en boost av selvtillitt, motivasjon, energi, livsglede, og et spekter av positive følelser.

Effekten av disse lydene har sin naturlige forklaring, men det virker litt hinsides når man har opplevd hvordan en lyd kan påvirke hjernen på en så positiv og omfattende måte.

39 minutter med disse lydene gir deg en eufori av lykke og velvære, det virker nesten som om man får en injeksjon av endorfiner rett i blodet. Selv om det er litt vanskelig å forstå, så er effekten merkbar.

Du trenger ikke forstå vitenskapen bak for å merke effekten! Lytt til disse lydene i noen minutter, og du kan vurdere selv:

Kjøp den mest komplette samlingen med binaurale lyder her - koster lite å laste ned, men kan gi deg mye tilbake. Må prøves!

Lykke og glede

Lykke og glede

Hva er det som er essensen i et godt liv? Hvorfor er man lykkelig (eller ulykkelig)? Og hva sier vitenskapen (lykkeforskning) om lykke?

Forandring i livet

Personlig forandring: Hvordan få et bedre liv

Mennesket som art er eksperter til å tilpasse seg forandringer i omgivelsene, sies det. Men klarer du å skape de forandringene du ønsker i livet ditt?

Suksess

Suksess i livet og på jobben

Hva er suksess og hvordan oppnår man det? Suksess kan bety så mangt. Det kan for være å slanke seg 10 kilo, tjene sin første million, eller få et OL-gull.

Dødelig farlig

Dette kan du dø av

Døden er uungåelig, og for veldig mange av oss vil utgangen på livet komme som en overraskelse. Som lyn fra klar himmel.